|
Nu esti logat.
"Fete" care se baga in relatiile altora-3#39 2009-11-19 21:01:42
Re: "Fete" care se baga in relatiile altora
asta e alta mancare de peste! in cazul asta ma retrag! ma refeream in situatia in care eu ii fac avansuri si el imi raspunde! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #40 2009-11-19 21:05:05
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraeu nu am sa dau vina pe femeile care se baga intr-o relatie.cate o data barbatii infloresc povesti nemuritoare. mie imi place sa ascult amandoua versiuni ale povestii dar de cele mai multe ori barbatii au un mare procent de vina. Mi s-a intamplat sa imi spuna ca tipa se tine de el si cand colo el era cel care mintea de inghetza apele. Offline #41 2009-11-19 21:08:53
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraala nu`i barbat #42 2009-11-19 21:11:45
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoradupa exemplul dat de Soare se poate ca el sa o minta si pe cea care 'se tine dupa el' spunandu-i ca sotia lui e o scorpie, ca nu ii da , ca nu ii face, ca nu simte, ca nu, ca nu, ca nu... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #43 2009-11-19 21:21:13
pai de-aia ziceam mai sus...k tre sa stii si limita...si sa te ghidezi dupa semne...dar sunt care nu au limite si incearca incearca...la nesfarsit...fiind cica sigure pe ele k il vor cuceri. asta mi se pare penibil...si de astfel de situatie am eu parte...cand el ma iubeste si ea nu vrea sa inteleaga...sau sa accepte "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#44 2009-11-19 21:52:40
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoratopicul asta mai lipsea http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #45 2009-11-19 21:56:32
ce simplu e sa pui etichete... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #46 2009-11-19 22:03:48Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraMai, eu tot nu sunt de acord sa te tii dupa fundu barbatului (sau femeii, de ce nu) alteia. Pai cand el e cu o tipa de 4 ani, ce ti.a venit sa te uiti tocami la ala? Intreb si eu, nu dau cu parul. Nu de alta, dar sunt atatia barbati in lumeee. Offline #47 2009-11-19 22:08:35
Re: "Fete" care se baga in relatiile altorasi eu imi sustin parerea si spun ca atata timp cat mie imi place de el si lui de mine, nu ma impiedica faptul ca el e cu alta. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #48 2009-11-19 22:12:12Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraMie ultima parte, cea cu stancile mi s/a parut chiar poetica, sincer Offline #49 2009-11-19 22:17:16
Re: "Fete" care se baga in relatiile altorade unde stii ca ii place de tine? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #50 2009-11-19 22:17:56
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraEu nu vreau sa comentez la topicul asta. Offline #51 2009-11-19 22:23:27
Re: "Fete" care se baga in relatiile altorada...love_t... si eu sunt de aceeasi parere...si inca ceva...roata intotdeauna se intoarce "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #52 2009-11-19 22:31:56
Re: "Fete" care se baga in relatiile altorasi fostu si actualu aveau prietena in momentul in care ne`am cunoscut...eu la fel ! Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-11-19 22:33:31) #53 2009-11-19 22:51:48
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraasa mai merge fata desteapta... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #54 2009-11-19 23:32:38
Re: "Fete" care se baga in relatiile altorakatami, eu nu ma bag nici in relatiile de prietenie, cu cat mai mult in cele mai avansate... http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #55 2009-11-20 10:05:37
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraNu conteaza cum e aia sau cum nu e. Pana la urma e dreptul fiecaruia sa-si incerce norocul, cu cine vrea, eu de la el am niste asteptari, nu de la ea. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #56 2009-11-20 12:59:08
Re: "Fete" care se baga in relatiile altorasi eu sunt de acord cu poke pentru ca prietenul meu avea prietena de 1an cand m-am cuplat eu cu el Offline #57 2009-11-20 17:05:26
da, e cum ti-am zis... tu TI-AI REPRIMAT iubirea fata de ea pt ca "nu se cade" bla bla... dar de iubit tot o iubeai. ERAI VINOVAT CU CEVA, CREZI? era iubirea ta mai putin iubire decat daca fata aia ar fi fost singura? eu nu cred cred ca o iubeai la fel de frumos. ca ai ales sa nu continui e ALTCEVA.
aici sunt de acord cu tine... nici eu n-am inteles niciodata pe cei care alearga dupa un partener care vrea... altceva.
nici mie nu-mi plac cei "usuratici", cum spui tu. dar tocmai asta incercam sa evidentiez... ca nu e, dupa parerea mea, acelasi lucru sa zbori "din floare-n floare" doar de dragul sexului/al banilor/al plictiselii (asta nici mie nu-mi place)... si sa iubesti pe cineva implicat intr-o relatie (asa cum spuneai ca ti s-a intamplat si tie). daca tu continuai relatia cu tipa aia (presupunand ca si ea te iubea), eu una nu as fi catalogat pe niciunul dintre voi drept "usuratici".... din contra. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|